MENÜ

Galatasaray'dan Arda Kardeşler tepkisi: Maç maç örnek verdi

Süper Lig'in 37. haftasında şampiyonluk maçında Galatasaray, Fenerbahçe'yi konuk edecek. İki takım arasında pazar günü saat 19.00'da Rams Park'ta oynanacak mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. Sarı-Kırmızılı takım taraftarlarının bu atamayla ilgili tepkisi sürerken Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk konuyla ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray'dan Arda Kardeşler tepkisi: Maç maç örnek verdi

Süper Lig'in 37. haftasında şampiyonluk yolunda kritik bir karşılaşma oynanacak. Galatasaray ile Fenerbahçe, RamsP Park'ta karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu, klasikleşen dijital atama yerine manuel atama yöntemiyle dev derbide Arda Kardeşler'i görevlendirdi.

Sarı-Kırmızılı takım taraftarlarının bu atamayla ilgili tepkisi sürerken Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk konuyla ilgili açıklama yaptı.

Galatasaraydan Arda Kardeşler tepkisi: Maç maç örnek verdi

METİN ÖZTÜRK'TEN ARDA KARDEŞLER AÇIKLAMASI! 

Sezonun sonu gelmişken artık şampiyonluğu bir düdük ya da en ufak kararlar belirleyecekken bu hafta derbiye gerçekleştirilen atamayı hayretle izledik.

Sezonun ilk yarısında oynadığımız Fenerbahçe derbisinde Icardi’ye yapılan tanımsız müdahaleyi es geçen 6-1 kazandığımız Sivasspor maçında 1 penaltımızı, 1 bariz golümüzü ve rakibe gösterilmesi gereken kırmızı kartı es geçen Arda Kardeşler ataması konusunda hangi kriterler baz alındığını anlayamıyoruz. Ki bu atama manuel olarak gerçekleştirildiği TFF tarafından açıklandı. Antalyaspor ve Gaziantep maçları saymıyorum bile.

Haberin Devamı

En yakın rakibimiz Fenerbahçe’nin maçlarındaki kararları da tüm otoritelerce malumdur. Ankaragücü - Fenerbahçe, Fatih Karagümrük-Fenerbahçe, Fenerbahçe - Adana Demirspor maçlarındaki kararların ardından yapılan bu hakem atamasını sizin takdirinize bırakıyorum.

Bu yıl her iki Galatasaray - Fenerbahçe derbisini yönetecek kadar başarılı bir sezon geçirmediği ortadadır. Bu atamanın manuel olarak gerçekleştirilmesi soru işaretlerini beraberinde getirmektedir.

Galatasaraydan Arda Kardeşler tepkisi: Maç maç örnek verdi

YORUM YAZ